

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За най-добра текстура, претрийте изварата през сито – така ще стане кадифена и нежна
За най-добра текстура, претрийте изварата през сито – така ще стане кадифена и нежна
Ето каква е рецептата
Нежното тесто с пълнеж е готово само за 40 минути
Рецептата не е сложна, а приготвянето на сладкиша отнема буквално няколко минути
Приготвя се лесно, без фурна и миксер, а резултатът е впечатляващ
Ето я рецептата
Няма да повярвате колко лесно се приготвя
Без яйца, олио, кисело мляко или прясно мляко…Само сухи съставки и ябълки
С този десерт ще конкурирате и най-изисканите сладкарници